Ga naar de hoofdinhoud

Wat zijn de kosten bij OAKK Beheerd Beleggen en hoe verhouden deze zich tot andere aanbieders?

OAKK rekent geen aparte transactiekosten, in- of uitstapvergoedingen en kent geen opzegtermijn. Dat maakt het overzichtelijk. OAKK biedt als dienst vermogensbeheer aan waarbij de verantwoordelijkheid voor het goed beheren van uw pensioengeld en vrij vermogen  bij ons ligt. Dat geeft rust. 

Wij beleggen niet in huisfondsen maar zijn onafhankelijk, een belangrijk voordeel om de beste keuzes te maken, we laten ons niet leiden door verkeerde prikkels. OAKK gebruikt haar schaalvoordelen om te beleggen in de goedkoopste klasse van een beleggingsfonds. Dit schaalvoordeel kan oplopen tot 0,5% per jaar voor een fonds, wat wij geheel doorgeven aan onze klanten. 

Wij beiden pensioen en beleggingsbeheer aan vanaf 0,55% per jaar all-in. De zogenaamde Total Cost of Ownership, hier zijn alle fondskosten en transactiekosten inbegrepen bieden wij aan vanaf 0,72% per jaar. Hiermee liggen onze tarieven volgens het Nationaal Kosten Onderzoek door AF Advisors duidelijk onder gemiddeld voor pensioenaanbieders (gemiddelde is 0,90% p.j.) en voor vrij vermogensbeheer in Box 3 zelfs één van de voordeligste in Nederland.